Facaderenovering


Sandblæsning og facaderenovering

Mange års erfaring

Sandblæsning er vores ældste forretningsområde og grundlaget for vores virksomhed. Vi startede i sin tid med sandblæsning, og det viste sig at der var stor efterspørgsel på vores arbejde. Vi har gennem årene oparbejdet en solid erfaring med sandblæsning og kan nu tilbyde vores kunder at varetage alle typer opgaver, store som små.

Processen

Formålet med sandblæsning er at fjerne snavs, maling og materiale fra tidligere behandlinger. Herefter genopbygges facaden ved hjælp af vandskuring, pudsning og maling indtil man har det ønskede resultat.

Altid et komplet tilfredsstillende resultat

Vælger du at hyre os til din opgave, kan du altid forvente et tilfredsstillende færdigt resultat. Vi er først færdige når du som kunde er tilfreds. Vi står for afdækning af vinduer, vi sandblæser, vandskuer og pudser op. Vi står for den komplette facaderenovering, så du kan forvente et samlet resultat i højeste kvalitet.

Vi benytter miljøvenligt vaskesand til alle vores opgaver og står naturligvis også for ansøgning til kommunen, når arbejdet skal udføres på offentlig grund.

Kontakt os, og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Top
--------------------------------------------------->