Algebehandling


Algebehandling – forlæng tagets levetid betydeligt

Hurtig og effektiv behandling

Vores algebehandling både nedbryder og forebygger algebelægning og begroninger. Vores behandling er yderst hurtig og effektiv. Vi har gennem tiden renset et stort antal tage, for både private og erhvervskunder. Vi ved præcis hvilken behandling dit tag vil kræve, og kan derfor tilbyde dig den helt rigtige løsning.

Sådan gør vi

Algebehandlingen foregår ved, at vi sprøjter et organisk og miljøvenligt algemiddel på taget med en lang lanse forbundet til en pumpe. Dette middel vil nedbryde alle sporer, alger og mikroorganismer. Behandlingen er ganske ukompleks, men utrolig effektiv. Efter endt behandling vil der typisk gå fra 2-10 måneder, før den fulde effekt kan ses, da det nu er op til nedbør og vind at feje det organiske materiale ned fra taget. Du vil dog se en forbedring allerede inden for den første måned, afhængigt af mængden af alger.

Forlænger tagets levetid

Algebehandlingen har, udover de æstetiske fordele, en positiv påvirkning på tagets levetid, idet algerne desværre ofte er skyld i sprækker og revner i taget. Dette undgås med algebehandling.

Dit tag vil blive som nyt!

Vi udfører endvidere algebehandling på

  • Terrasser og fliser
  • Facader
  • Indkørsler
  • Stensætninger

Kontakt os for en uforpligtende snak. 

Top
--------------------------------------------------->