Profil


Historie

H og K Vichs blev etableret for seks år siden af Karsten og Henrik Vich. Trods virksomhedens unge alder har vi mange års erfaring bag os, idet vi har udført en lang række opgaver indenfor forskellige håndværksfag. Virksomheden er beliggende ved Asaa, blot 30 minutter fra Aalborg. Vi udfører kvalitetsarbejde i det nordjyske, hvor vi gennem årene har opbygget en bred kundekreds.

Kompetencer

Tilsammen har vi mange års erfaring med forskellige håndværk. Vi startede ud med sandblæsning som et deltidsprojekt, men i takt med en øget efterspørgsel på vores arbejde, er forretningen med tiden blevet udvidet med næsten alle typer håndværksopgaver.

Vi kan tilbyde vores kunder kvalitetsløsninger indenfor:

  • Sandblæsning og facaderenovering
  • Algebehandling
  • Stilladsopsætning
  • Alle former for malerarbejde
  • Produktion af engangspaller

Kvalitet og service

Vi kan derfor tilbyde en lang række løsninger, altid af højeste kvalitet, både hvad angår udførelse og materialevalg. Den høje kvalitet er det centrale element i alt hvad vi foretager os. Vi ved, hvad du som kunde forventer af os, og derfor leverer vi kun et produkt vi kan stå inde for, og som vi ved, at du bliver tilfreds med. Vi er uformelle, men professionelle og sætter en ære i at tilbyde vores kunder kompetent rådgivning og et meget højt serviceniveau.

Vi ser frem til at høre fra dig, og vi tager med glæde en uforpligtende snak om dit projekt.

Top
--------------------------------------------------->